Om mig 

Velkommen til! Mit navn er Line Ida Abildgaard, og jeg er kommunikationsuddannet, fotograf og underviser,

Alt dette bliver forenet her på siden, hvor du kan finde kurser og workshops i fotografering og branding. Måske elsker du at fotografere for fotograferingens skyld, eller måske er du her, fordi du har brug for at forbedre dine evner inden for fotografering for at kunne præsentere din virksomhed bedst muligt.

Fællesnævneren for mine kunder er, at de ønsker at forbedre deres evner inden for fotografering, og de ønsker det skal være nemt, overskueligt og ikke tidskrævende. 

Hvis du er selvstændig, hjælper jeg dig med at forbedre din virksomheds branding og lærer dig at skabe content, der forbedrer din visuelle identitet og tiltrækker dine drømmekunder. 

Er du hobbyfotograf, hjælper jeg dig med at forbedre dine evner eller hjælper dig i gang med at tage billeder. Mine kunder kommer tit til mig, fordi de allerede har været på fotokursus, men det var så teknisk, at de simpelthen gav op. Sådan synes jeg ikke det skal være, og derfor får du en hjælpende hånd, der hjælper dig i gang i dit eget tempo. Forsidebillede helfigur-2.png

Her kan du få hjælp til 

At forbedre dine billeder

Få hjælp til at tage dine billeder til det næste niveau. Jeg lærer dig, at tage billeder der indbydende, lækre og skarpe - uanset om du fotograferer med din smartphone eller kamera. Du får masser af nemme råd, der lærer dig at tage gode billeder - selv på et minimalt budget. 

Få styr på brandingstrategi

 Mange soloselvstændige og virksomheder ved allerede, hvor vigtigt det er at have billeder på både website, sociale medier og trykt markedsføring. Men min oplevelse er, at de færreste ved, hvilke billeder de skal have, og hvad de skal udtrykke. Mange fejler her, fordi det er svært at omsætte værdier til noget konkret. Det behøver heldigvis ikke være svært, og jeg hjælper dig godt i gang. 

Booke foredrag eller workshop

Er du interesseret i at blive klogere på enten fotografering, branding, kommunikation på sociale medier eller Emotionelle Kundetyper, så book et foredrag eller en workshop her. Kontakt mig på hello@lineida.com hvis du vil have en skræddersyet workshop til din virksomhed. 

Gratis viden